MI U GARDEN GOURMET,

želimo da ishrana bazirana na namirnicama biljnog porekla bude prihvaćena poput ljubavi na prvi pogled.

Naša ljubav prema biljkama izrasla je u bašti 1986. godine kao odraz istinske strasti prema hrani biljnog porekla. Od tada, našu ljubav prema prirodi i jednostavnoj ali ukusnoj hrani koristimo da pretvorimo biljke u veganske i vegetarijanske delikatese.

Istraži naše proizvode

Burger na biljnoj bazi koji izgleda, priprema se, miriše i ima ukus baš kako bi burger i trebalo da ima.
Ukusna i prilagodljiva alternativa mesu, koja se lako priprema uz malo kuvarskog napora.
Veganski medaljoni su toliko ukusni da ćeš ih se teško zasititi.

Istraži GARDEN GOURMET svet

40 MIN Duration
Intermediate Difficulty
40 MIN Duration
Challenging Difficulty
20 MIN Duration
Easy Difficulty
20 MIN Duration
Easy Difficulty
1 H. Duration
Intermediate Difficulty

Pogledaj unutra

Mi smo ono što jedemo, i zbog toga ne šaljemo naše proizvode na tržište dok njihovu nutritivnu vrednost ne dovedemo do savršenstva. Verujemo u transparentnost i zato deklaracije na našim proizvodima sadrže informacije o sastojcima i hranljivim nutritivnim vrednostima, koje će ti olakšati da pronađeš proizvode koji su baš po tvojoj meri.

Nutri-Score je oznaka koja klasifikuje hranu i pića na osnovu njihovih nutritivnih vrednosti , koristeći skalu od A (najzdraviji izbori) do E (manje zdravi izbori). Većina naših proizvoda nosi oznaku A ili B, a svakodnevno radimo na dodatnom unapređenju.

Proteini su ključan sastojak mnogih naših proizvoda, a najčešće koristimo proteine soje jer sadrže 9 esencijalnih aminokiselina koje naše telo ne može da proizvede i koje moramo da unesemo kroz hranu.

Povrće i ostali sastojci biljnog porekla prisutni su u našim proizvodima u velikim količinama i predstavljaju dobar izvor vlakana. Ne moramo ni napominjati koliko je unos vlakana važan za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

Naše putovanje održivosti

Naši izbori ostavljaju tragove i utiču na životnu okolinu. Zbog toga težimo da našim proizvodima i pakovanjima činimo ispravne izbore.

Stavili smo pred sebe izazov da ubrzamo naše putovanje ka održivosti i da do 2022. godine dobijemo sertifikat ugljenično neutralnog brenda.

Takođe, verujemo da pakovanje treba da ima dva života i zato se naše može u potpunosti reciklirati. Zbog toga te molimo da plastični poklopac i tacnu baciš u kantu za plastiku, a kartonski omotač u kantu za papir. Na ovaj način delujemo zajedničkim snagama.

“Činimo da se svet zaljubi u dobrobiti hrane biljnog porekla”