Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MI U GARDEN GOURMET

želimo da ishrana bazirana na namirnicama biljnog porekla bude prihvaćena poput ljubavi na prvi pogled.

Naša ljubav prema biljkama izrasla je u bašti 1986. godine kao odraz istinske strasti prema hrani biljnog porekla. Od tada, našu ljubav prema prirodi i jednostavnoj, ali ukusnoj hrani koristimo da pretvorimo biljke u veganske i vegetarijanske delikatese.

Vegan Burger

Burger na biljnoj bazi koji izgleda, priprema se, miriše i ima ukus baš kako bi burger i trebalo da ima.
Ukusna i prilagodljiva alternativa mesu, koja se lako priprema uz malo kuvarskog napora.
Veganski medaljoni su toliko ukusni da ćeš ih se teško zasititi.

POGLEDAJ UNUTRA

Mi smo ono što jedemo, i zbog toga ne šaljemo naše proizvode na tržište dok njihovu nutritivnu vrednost ne dovedemo do savršenstva. Verujemo u transparentnost i zato deklaracije na našim proizvodima sadrže informacije o sastojcima i hranljivim nutritivnim vrednostima, koje će ti olakšati da pronađeš proizvode koji su baš po tvojoj meri.

Nutri-Score je oznaka koja klasifikuje hranu i pića na osnovu njihovih nutritivnih vrednosti , koristeći skalu od A (najzdraviji izbori) do E (manje zdravi izbori). Većina naših proizvoda nosi oznaku A ili B, a svakodnevno radimo na dodatnom unapređenju.

Proteini su ključan sastojak mnogih naših proizvoda, a najčešće koristimo proteine soje jer sadrže 9 esencijalnih aminokiselina koje naše telo ne može da proizvede i koje moramo da unesemo kroz hranu.

Povrće i ostali sastojci biljnog porekla prisutni su u našim proizvodima u velikim količinama i predstavljaju dobar izvor vlakana. Ne moramo ni napominjati koliko je unos vlakana važan za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu!

NAŠE PUTOVANJE ODRŽIVOST

Naši izbori ostavljaju tragove i utiču na životnu okolinu. Zbog toga težimo da našim proizvodima i pakovanjima činimo ispravne izbore.

Stavili smo pred sebe izazov da ubrzamo naše putovanje ka održivosti i da do 2022. godine dobijemo sertifikat ugljenično neutralnog brenda.

Takođe, verujemo da pakovanje treba da ima dva života i zato se naše može u potpunosti reciklirati. Zbog toga te molimo da plastični poklopac i tacnu baciš u kantu za plastiku, a kartonski omotač u kantu za papir. Na ovaj način delujemo zajedničkim snagama.

“Činimo da se svet zaljubi u dobrobiti hrane biljnog porekla”